Aanmelden
Open dag 7 juli (via Zoom) van 09:00 tot 11:00

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail (check daarvoor OOK je spamfolder!)

Wil jij meer weten over RBVR the Academy?

Wil jij weten of de opleiding tot gelicentieerd RBVR Geboortecoach dé opleiding is die bij jou past?
Wil jij weten wat je kunt als RBVR Geboortecoach? Wil jij deel uitmaken van een community bewuste geboortewerkers die bezig zijn om het ALLERbeste voor aanstaande ouders (én baby) te creëren?

Meld je dan aan voor onze digitale OPEN DAG!

Voor wie?

Voor iedereen met affiniteit met de geboortezorg en alles omtrent zwangerschap, geboorte en postpartum. Of je nu al werkzaam bent in de geboortezorg of ervaringsdeskundige bent: je bent welkom! ONze RBVR Geboortecoaches zijn (klinisch) verloskundigen, hypnobirthing docenten, obstetrieverpleegkundigen, yoga docenten, maar ook kraamverzorgenden, doula’s, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Bijscholen of omscholen. Het kan allebei. De enige voorwaarde die geldt is dat jouw 🔥 gaat branden als het om zwangerschap en autonomie gaat. Want als zwangere Regie ervaren is waar we voor staan.

Wat is er te doen?

Founder Elaine vertelt over the Academy: inhoudelijke zaken, praktische zaken, hoe zien de lesdagen eruit, wat kun je met de opleiding als je klaar bent, wat betekent de licentie, de support die studenten ook na afloop van de opleiding nog krijgen, de online Academy, de volledig geïntegreerde Business school, etc.

FAQ behandelen.

Er zijn ‘Breakout Rooms’ met oud en huidige studenten, waaraan je al je vragen kunt stellen. Ook zullen zij vertellen over de opleiding en hoe zij het ervaren hebben en wat ze er nu mee doen.

Korte, krachtige lezingen / introducties van docenten > Dus niet Masterclass achtig, maar puur vertellen over het type onderwerpen dat ze zullen gaan behandelen en een stukje over WIE zij zijn en WAT ze doen in het dagelijks leven.

Wat maakt RBVR zo uniek?

1). We zijn geenszins sturend maar geven aanstaande ouders ‘food for thought’. We reiken onderwerpen aan en zeggen vervolgens: denk hier zelf eens over na. Dit maakt ouders regisseur van hun eigen invulling.

Bovendien wordt hiermee bewustwording gecreëerd op het ‘shared decision making’ dat geldt in de huidige geboortezorg.

2) Daarnaast gaan we uit van het ‘de eerste duizend dagen vanaf conceptie’ concept en alles wat daarbij hoort. Dus kijken we bijvoorbeeld naar de effecten van stress in de zwangerschap, waarbij …we ook echt goede en geldende handvatten aanreiken die helpen in stressreductie. Bijvoorbeeld bewustwording van de rechten op werk voor zwangeren (waarover nog VEEL te weinig bekend is!).

3) En als laatste (voor nu want ik heb nog veel meer dat ons onderscheidt tov andere opleidingen) is dit:

Onze missie. En die is groots maar haalbaar met wat wij bieden.

Onze missie: het verlagen van geboortetrauma

Het aantal traumatische bevalervaringen omlaag krijgen. Want dat is nu nog veel te hoog (10%!!) en dat MOET omlaag.
Met ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ gaat dat lukken!

Wil jij OOK bijdragen aan deze hele belangrijke movement waarbij we ouders helpen om autonomer te zijn, de geboortezorg holistischer maken en baby’s een betere start geven #kansrijkestart ??

In sept 23 start (de voorlopig laatste) jaaropleiding tot ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach’.
Deze opleiding biedt jou een complete geboortecursus die inhoudelijk heel sterk is en waarmee je je bedrijf kunt starten (of implementeren in je huidige bedrijf) plus een volledige business school (twv 3999.- en die krijg je er bij).
Deelname vraagt 1 voorwaarde: dat jouw 🔥 gaat branden als het om deze onderwerpen gaat.
De opleiding kun je in termijnen betalen en studiebelasting is relatief laag.
Daarnaast biedt de licentie jou een #levenlangleren

RBVR lesdag