Tickets

Wat is de waarde voor jou als bijvoorbeeld verloskundige, gynaecoloog, doula, geboortecoach of kraamverzorgster om naar ons congres te komen? Wat ons betreft onbetaalbaar!

Je krijgt namelijk binnen één dag een unieke line-up van experts voorgeschoteld, die nog nooit eerder in deze samenstelling te aanschouwen waren. Verassende en nieuwe inzichten leer je niet vanuit de boeken, maar juist van inspirators die hun expertise doorleefd hebben en het met liefde aan anderen willen leren.
Kortom, je leert dus ontzettend veel in één dag! Allemaal dingen die jij direct in jouw werkzaamheden toe kunt passen. Daarnaast breid je met dit congres in één klap jouw netwerk aan geboortezorg professionals uit, dat is natuurlijk super waardevol voor jouw toekomstige werkzaamheden.

Daarnaast vinden wij dat, vrouwen werkzaam in de geboortezorg, er doorgaans heel goed in zijn om voor anderen klaar te staan. Je werkt heel hard, met heel veel liefde en je wilt het aller-, aller-, allerbeste voor jouw cliënten! Maar denk je ook aan jezelf? Denk je ook aan wat er nodig is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw geluk? Wat doe jij aan selfcare? Daarom mag je van dit congres ook écht kwaliteit verwachten, we leggen jou als gast eens even lekker in de watten! Zo maken we gebruik van sfeervolle, professionele ruimtes voor de lezingen, we serveren goede koffie en een heerlijke luxe lunch, de afsluitende borrel is tot in de puntjes verzorgd en de Goodie Bag is er eentje om naar uit te kijken!

De standaard ticketprijs voor het congres is €399 en is de investering méér dan waard, dat beloven we. Deze prijs is dus inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes gedurende de dag, deelname aan de netwerkborrel, een goedgevulde Goodie Bag en een Bewijs van deelname certificaat.

Accreditatie:
KNOV 5 punten categorie A
KCKZ aangevraagd
Plus: Mogelijk kunnen je kosten vergoed worden vanuit een opleidingsbudget. Informeer hierover bij jouw werkgever.

BONUS: Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn.

Ben jij tóch niet in de gelegenheid om 21 januari te komen omdat je bij een bevalling aanwezig moet zijn? Dan wordt de geldigheid van jouw ticket doorgeschoven naar ons volgende congres.

Lucky Bird actie vrijdag 18 nov 12:00 tot zaterdag 19 nov

Omdat we verwachten dat de ticketverkoop snel zal gaan en we iedereen een gelijke kans willen geven, hebben we besloten te gaan werken met een Lucky Bird ticketverkoop.

Iedereen kan zich nu alvast aanmelden voor deze Lucky Bird lijst en dan start op vrijdag 18 november om 12 uur de Lucky Bird ticketverkoop. Deze verkoop duurt 24 uur. Je kunt dan niet alleen als eerste een ticket bemachtigen, maar als supporter van ons congres krijg je ook nog een speciaal aanbod en betaal je slechts €239 voor een ticket (dat is een korting van €160!).

Zodra de Lucky Bird ticketverkoop van start gaat, ontvang jij een mail van ons met een unieke link waarmee jij online je tickets kan kopen.

Accreditatie:
KNOV 5 punten categorie A
KCKZ aangevraagd

Extra BONUS
We hebben een fantastische Goodie bag voor je klaar staan aan het einde van de dag!

Locatie: Fort Altena
Het Relaxed bevallen vanuit Regie presenteert: ‘Regie in verbinding’ congres zal plaatsvinden in Loods K, in Fort Altena te Werkendam. Fort Altena ligt pal aan de A27 en is daarom zowel vanuit de Randstad als vanuit het Zuiden uitstekend te bereiken. Dat geldt voor de auto, maar zeker ook voor het openbaar vervoer, want snelbus 400 en 401 stoppen vrijwel voor de deur.

Video en fotografie
Gedurende de dag worden er professionele video-opnames gemaakt die we relatief snel (dezelfde dag nog) uitzenden op onze verschillende social media’s. Ook worden er foto’s gemaakt.

Vragen over je aanmelding
Wanneer je vragen hebt over je aanmelding, kun je bellen naar telefoonnummer 06 38 79 91 91 of mailen naar elaine@rbvrtheacademy.nl

Annuleren en disclaimer
Je kunt kosteloos annuleren tot 24 december 2022. Daarna is dat helaas niet meer mogelijk. Wel kun je de naam van een vervanger doorgeven zodat iemand anders in jouw plaats aan het congres deel kan nemen.

Let op: het omzetten van je inschrijving op een andere naam kan tot 24 december 2022 worden doorgegeven.