Nienke Stoop

Holistisch arts

rbvr-nienke-stoop

Nienke Stoop (1975) is holistisch arts, acupuncturist en Being in Balance Fertility Coach. Als voorzitter van Stichting de Geboortenis zet zij zich in voor de realisatie van een holistisch ‘1e 1000 dagen’ gezondheidscentrum met beval lokatie in Zutphen. Over de impact van de eerste 1000 dagen op onze gezondheid en talentontwikkeling schreef zij het boek Levenskracht.
Als expert op het gebied van welzijn, de ontwikkeling van ieders unieke potentieel en het belang van optimale gezondheid neemt Nienke je mee in haar uitgebreide kennis van lichaam en geest in vruchtbaarheid, zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de eerste 1000 dagen. Haar ervaring met quantum geneeskunde, regulatie van het autonome zenuwstelsel, Oosterse meditatie en zelf heling technieken zal zij in haar bijdrage aan de opleiding verweven. Zo kun je straks niet alleen je cliënten ondersteunen vanuit kennis maar ook voorzien van simpele veilige oefeningen die hun veerkracht en zelfvertrouwen versterken. En voor jezelf komen deze oefeningen natuurlijk ook goed van pas!

Voor jou om te downloaden: Powerpoint tijdens de live lesdag

Inspiratiesessie Kansrijke start

Op 20 oktober 2022 gaf Nienke een Inspiratiesessie aan de klassen mrt22, sept22 én mrt23. Nienke legde ons het belang van een kansrijke start op én wees ons op het project Kansrijke Start van het ministerie van VWS.