Tweeluik business masterclasses voor partners van het Geboorte Event 

Exclusief (zonder replay) en eenmalig. Ben je erbij?

 

Ik had een product waarvan ik zeker wist dat ik mijn klanten goed kon helpen.

Toch had ik amper klanten.

En dat terwijl ik andere coaches klanten zat zag hebben. 

Hoezo zij dan wel!?

Dit was ik in 2016, tijdens het eerste jaar van mijn onderneming. Misschien een tikkeltje naief maar ik had in eerste instantie gedacht dat de klanten vanzelf zouden komen, zodra ik met mijn flyers bij de verloskundigenpraktijk zou neerleggen. Mijn product was immers dé oplossing voor het probleem van zwangeren!

It did not. 

Het kostte even voor ik besefte dat er meer nodig is dan enkel een goed product hebben. Er moest ook aan marketing en sales gedaan worden. Maar hoe ging ik dat doen? Ik had geen ervaring in sales en marketing en hoe verkocht ik mijn product zonder me een autoverkoper te voelen??

Ik koos voor de begeleiding van verschillende Business Coaches. En jeetje wat heeft me dat veel gebracht! Ik leerde veel! En zo groeide ik van kleine ondernemer in 2016 naar het hebben van een landelijke Academie met ruim 50 Geboortecoaches in 2023.

Over de Masterclasses:

Verspreid over de komende weken, geef ik een tweeluik Masterclasses waarin ik de geleerde wijsheid met je deel. Dat doe ik in een praktische vorm, zodat jij lekker kunt meeschrijven. Ook kun je me live vragen stellen en kijken we gezamenlijk naar casussen als praktijkvoorbeeld.

Je hoeft, om deze (kosteloze) Masterclasses te volgen, echt niet dezelfde ambities te hebben als die ik heb. Maar erachter komen hoe je (meer) geld kunt verdienen met datgene dat je het allerliefste doet is leuk, toch?

Ik neem je mee in de stappen die jou helpen om (meer) inzicht in jouw eigen rol van de klantreis te krijgen zodat jij meer klanten kunt krijgen.

Volg deze Masterclasses gerust:

  • Als je, net als ik, ziet dat anderen, die minder goed zijn dan jij (of laten we zeggen: iig niet beter) al wel klanten of meer klanten ziet hebben en jij dat ook wel graag zou willen..

  • Als je herkent dat je van alles doet – maar je weet stiekem niet goed wat – en het niet echt wat doet en je dus ook niet goed weet waar nu te beginnen en doe je dingen dus half of helemaal niet wat uiteindelijk ook niet opschiet, en het je geen klanten oplevert..

  • Als je con-collega’s op socials allemaal toffe dingen ziet posten en je onder de indruk bent, en dat ook allemaal ambieert, maar je gefrustreerd raakt omdat je niet snapt hoe je dat doet en je nog steeds <500 volgers hebt, bestaande uit buurvrouwen en moeders van de vriendjes van je kinderen

  • Als je op dit moment aan de ene kant ‘lekker bezig’ bent, want je bent er echt wel druk mee, maar je kan nog niet echt zeggen dat het (veel) geld oplevert..

  • Als je je bedrijf eigenlijk altijd ‘bedrijfje’ noemt (en je nu beseft dat je dat inderdaad regelmatig doet).

  • Als dit voor jou geldt: je snapte al direct dat ondernemen een vak apart is en je geen klanten krijgt door een KvK nummer en een fancy website. Je beseft dat er meer nodig is om een bedrijf op te zetten; oa een plan om aan klanten te komen en het is wel handig als je iets weet van sales en marketing zodat die potentiële Ideale Klant niet potentieel blijft maar gewoon jouw klant wordt

Je geeft je hier op voor de eerste Masterclass van dit tweeluik.

Tijdens die 1e Masterclass geef je de gewenste datum voor deel 2 op (donderdag 14 dec of zondag 17 dec)

Er volgt GEEN replay van beide Masterclasses, dus zorg dat je erbij bent als je nieuwsgierig bent.

Inhoud Masterclasses:

Donderdag 30 nov om 20:30 of zondag 3 dec om 10:30

Masterclass 1: Geld verdienen met datgene dat je het allerliefste doet

🤰 Wie is jouw ideale klant? 

😇 Pijn en verlangen in kaart

✨ Jouw onderscheidend vermogen

 

Donderdag 14 dec om 20:30 of zondag 17 dec om 10:30

Masterclass 2: Hoe jouw aanbod onweerstaanbaar wordt voor klant

💄 Présence 

🙏🏻 Rapport maken

🗣 Waarde waarde waarde 

🚙 Wees geen autoverkoper

Na de Masterclass:

🔥 Heb je (nog) meer inzicht in wie je Ideale Klant is

🔥 Weet je beter hoe je jouw Ideale Klant kunt vinden

🔥 Begrijp je (nog beter) wat er voor nodig is om haar van potentiële Ideale Klant een betalende Ideale Klant te maken

🔥 Zonder dat je als een autoverkoper aan sales doet, maar gewoon vanuit flow en ontspanning! Het kan!

 

Over mij:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2023 – heb ik een Academy waarin ik samen met mijn docententeam 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van zero klanten naar heel veel klanten ging? Ik zorgde dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik daag jou tijdens de masterclasses graag uit om hetzelfde te doen!  Tot dan!

Over onze Academy:

Sinds 2021 leiden mijn docententeam en ik in RBVR the Academy gelicentieerd Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches® op. Met ruim 50 RBVR Geboortecoaches sinds de start is RBVR een snel groeiende movement.

Onze belangrijkste missie: de (te hoge) cijfers traumatische geboorte ervaringen omlaag krijgen. 1 op de 5 vrouwen ervaart haar bevalling al traumatisch. En 1 op de 10 heeft een negatieve beval ervaring. Deze cijfers moeten omlaag! 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia