Live Event ‘Magic Money Mindset’  26 aug 19:30 – 22:00 in Den Haag.
Speciaal voor geboortewerkers die eraan toe zijn om zichzelf écht op waarde te schatten

Het is jouw levensmissie: Werken met zwangere vrouwen / koppels in hun zwangerschap ter voorbereiding op de geboorte. Dat is wat jij te doen hebt in dit leven. Hier word jij ECHT gelukkig van!

Maar ondanks dat je zo graag vrouwen helpt en volle groepen zou willen draaien. Of je heel veel doula klanten zou willen hebben… Of je je zwangerschapsyoga klas vol wilt hebben zitten, of überhaupt een groot bereik wilt hebben…

…blijft het maar minimaal allemaal.

Je hebt geen volle klassen 😔 je loopt te leuren om klanten te vinden (als je dat al durft) 😔 of je weet niet goed hoe en waar je moet beginnen. Doodsbenauwd word je als het om ‘sales’ (ieuw… dat woord alleen al!) gaat. En dan word je ook nog eens ondergesneeuwd worden door anderen op Instagram met hun prachtige posts en enorme aantallen followers 😩

Stiekem lig je er wakker van. Je zou hier voldoende geld mee willen verdienen, zodat je lekker kunt leven. Maar het blijft een soort hobbyen.. En als mensen vragen hoe het met je bedrijf gaat zeg jij ‘goed!’ maar eigenlijk jok je dan een beetje.

Waarom lukt het je niet? Ligt het aan jou? Ligt het aan een verzadigde markt? Ligt het aan je product?
Herkenbaar? Voor mij wel…

Ik zat precies daar namelijk zo’n 6 jaar geleden. Trots kwam ik van de opleiding tot HypnoBirthing docent, ik had een enorme missie en ik dacht ‘Nu ga ik bergen vrouwen ondersteunen! Wat zal iedereen blij met mij zijn! Laat ze maar komen, die vrouwen…’

Ik had precies 0 klanten.

En toch heb ik mijn baan op kunnen zeggen in 2019 en ben ik gaan doen wat ik het allerliefste doe: zwangere koppels begeleiden naar ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’. En in 2021 startte ik met mijn tweede bedrijf: ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ the Academy.

Van hobbyen naar twee bedrijven waar ik (als single mom) mijn gezin van kan onderhouden en waar ik elke dag ENORM gelukkig van word.

Hoe ik dat deed? Door te investeren in drie van de beste Business Coaches van Nederland. 
Het kostte me serieus €16.000 maar ik heb het DIK terugverdiend.

Zij hebben mij alle drie zoveel geleerd! Bijvoorbeeld:

🤩  Wie is m’n Ideale Klant? Waar zit zij? Wat is haar pijn?
🤩  Wat is de ‘pijn’ van m’n Ideale Klant en hoe ga ik hier een strategisch product aanbod voor maken?
🤩  Hoe zorg ik dat alles, maar dan ook alles, in mijn marketing mijn Ideale Klant aanspreekt zodat zij zich gezien en gehoord voelt.
🤩  Hoe zorg ik ervoor dat ik geld verdien zonder dat ik hoef te pushen, dat ik vanuit ease en trust mijn sales doe. 
🤩  Überhaupt: hoe zorg ik ervoor dat ik niet bang ben voor sales, maar juist heel blij word om mijn product aan te bieden!?

Het is tijd dat ik hetgeen dat ik leerde van mijn 3 Business Coaches, over ga brengen op jou, zodat ook jij kunt groeien!
Meer bereik, jezelf serieus nemen en dan vanzelf meer money flow!

In het Live Event Magic Money Mindset ga ik dit – en meer – met je delen. Ben jij erbij?

 

 

Gun jezelf deze kennis, zodat ook jij gaat groeien, in zelfvertrouwen en in je bedrijf!
Kom naar dit
Live Event ‘Magic Money Mindset’ Vrijdag 26 augustus, 19:30 – 22:00 in Den Haag

Dit event is voor jou als jij geboortezorgwerkers bent (doula’s, kraamverzorgsters, hypnobirthingdocenten, geboortecoaches, vroedvrouwen). Je gaat naar huis met 3 waardevolle tips, PLUS EEN bonus super tip waarmee jij jezelf echt goed neer kunt zetten in de scene!

Early bird €57,- ex BTW (tot 24 juli 2022. Daarna €197, – ex BTW)

 

Als jij jezelf in de volgende punten herkent, is dit Live Event voor jou:

🤯 Je écht heel hard werkt en je best doet maar je stiekem ’s nachts wakker ligt omdat je niet goed snapt waarom het niet lukt.

🤯 Je werkt er enorm hard voor, al jaren. En tóch verschijnen er nieuwe collega’s op het toneel en die lijken je ineens voorbij te vliegen. Je gelooft in overvloed – hartstikke mooi enzo – maar dit is wel ingewikkeld. Waarom zij wel en jij niet?

🤯 Je verdient wel aardig, het is echter niet genoeg om echt lekker van te leven en de dingen te doen die voor jou (en je gezin) belangrijk en fijn zijn.

🤯 Je wordt een beetje overweldigd door wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap, je wilt gewoon mensen helpen.

🤯 Sales is zeg maar niet jouw ding. Je begrijpt dat het nodig is, maar seriously… je vindt het doodeng…

🤯 Je hebt te weinig klanten.

Als jij jezelf in de volgende punten herkent, is dit Live Event voor jou:

🤯 Je écht heel hard werkt en je best doet maar je stiekem ’s nachts wakker ligt omdat je niet goed snapt waarom het niet lukt.

🤯 Je werkt er enorm hard voor, al jaren. En tóch verschijnen er nieuwe collega’s op het toneel en die lijken je ineens voorbij te vliegen. Je gelooft in overvloed – hartstikke mooi enzo – maar dit is wel ingewikkeld. Waarom zij wel en jij niet?

🤯 Je verdient wel aardig, het is echter niet genoeg om echt lekker van te leven en de dingen te doen die voor jou (en je gezin) belangrijk en fijn zijn.

🤯 Je wordt een beetje overweldigd door wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap, je wilt gewoon mensen helpen.

🤯 Sales is zeg maar niet jouw ding. Je begrijpt dat het nodig is, maar seriously… je vindt het doodeng…

🤯 Je hebt te weinig klanten.

zwangere-vrouw-3

Tijdens dit Live Event vertel ik hoe ik er voor zorgde dat ik ging groeien, in het aantal mensen die ik mocht helpen, in bereik en in omzet en wat ik nu onze ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches’ meegeef die wij opleiden in ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ the Academy. De opleiding tot RBVR Geboortecoach bevat niet alleen enorm waardevolle kennis waarmee jij als Geboortecoach een prachtig programma mee kunt uitrollen, maar tevens een Business School, waardoor onze coaches leren een bedrijf neer te zetten, zodat ze van hobbyen naar ondernemen groeien.

Ik zal je drie belangrijke insights meegeven, waar jij direct iets mee kunt, waardoor jouw Ideale Klant je beter weet te vinden PLUS een EXTRA BONUS waardoor jij jezelf echt goed presenteert in de scene!

Weet je… Het is tijd dat je jezelf serieus gaan nemen. Echt hoor. Niemand anders gaat het doen als jij het niet zelf als eerste doet!

Een sneak preview over wat wij onze RBVR Geboortecoaches meegeven waardoor ook zij leuk geld verdienen:

  • Hoe zorg je dat jouw Ideale Klant jou vindt?
  • Hoe zet je marketing slim in?
  • Hoe verdien je een inkomen met jouw mooie vak?

Tot vrijdag 26 augustus om 19:30 uur!