Masterclass dr. Nienke Stoop

UITVERKOCHT!

Hoe waren de eerste duizend dagen van jouw leven?

In jouw eerste duizend dagen, geteld vanaf het moment van conceptie, wordt de basis voor jouw unieke levenskracht gevormd. Hoe mooi of moeizaam ze ook zijn geweest, in jouw eerste duizend dagen lag het potentieel voor vitaliteit, vruchtbaarheid en levensgeluk dat jij nu in dit leven tot je beschikking hebt. Kortom, de fundering van jouw verdere leven. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor het kindje dat groeit in de zwangere vrouwen die jij begeleidt of wil gaan begeleiden.

 

We komen steeds meer te weten over de impact van stressoren op de ontwikkeling van kinderen. Deze eerste 1000 dagen zijn kwetsbaar maar bepalend en omvatten de periode vanaf conceptie tot aan het derde levensjaar. In deze Masterclass vertelt Nienke je wat je moet weten over de eerste 1000 dagen en geeft ze je tips over hoe jij deze kennis overbrengt op de zwangere koppels waar jij mee werkt.

Na deze Masterclass:

 

 • 🔥 Heb je meer kennis over de impact (van buitenaf) op de eerste 1000 dagen;

   

 • 🔥 Weet jij welke 5 stress responsen er zijn (fight, flight, freeze, …., ….) en hoe deze werken;

   

 • 🔥 Kun jij aan de slag met tips om jouw autonome zenuwstelsel te reguleren (zelf regulatie);

   

 • 🔥 Maar nog belangrijker: weet jij hoe je zwangere vrouwen leert om te reguleren.

   

 • 🔥 Ontvang je een oefening die jij kunt doen tijdens je begeleiding van zwangere vrouwen.

Deze avond is uitverkocht

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail voor woensdag 10 mei 20:00 – 21:30 (van deze sessie ontvang je tevens een replay).

Een heerlijk avondvullend programma vanaf de bank.
Bovendien ontvang je een mooi naslagwerk met een oefening die jij kunt doen met de zwangere vrouwen die jij begeleidt of wilt gaan begeleiden.

Wil je Nienke vast leren kennen?

Kijk dit interview met RBVR founder Elaine & Nienke.

Nienke Stoop is arts, acupuncturist en expert op het gebied van holistische gezondheid en vruchtbaarheid.

Ze is auteur van het boek Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht en een steeds bekendere naam aan het worden als het gaat over pre- en perinatale kennis.

Ook geeft Nienke les aan ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ the Academy en is haar aandeel in de begeleiding van onze gelicentieerde RBVR Geboortecoaches groot. De wijsheid van Nienke zit in het ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboorte voorbereidingsprogramma’ en in deze Masterclass nemen we jou mee in deze wijsheid.

Over Nienke: ‘Als wij onze biologie en fysiologie beter gaan begrijpen zullen we ontdekken dat wij voorbedraad zijn voor Liefde. Empathie, compassie en vreugde behoren tot onze ware natuur maar kunnen verstoord raken door (chronische) stress, traumatische of overweldigende gebeurtenissen en druk van buitenaf. Het is een levenskunst om onze aangeboren vermogens vrij te maken zodat we deze kunnen inzetten voor het welzijn van onszelf en de mensen om ons heen. Ik ondersteun je daar graag bij!’

 

Koop hier je ticket:

Na betaling ontvang je een mail met de zoomlink voor woensdag 10 mei 20:00 – 21:30 (incl replay).

Een heerlijk avondvullend programma vanaf de bank.
Bovendien ontvang je een mooi naslagwerk met een oefening die jij kunt doen met de zwangere vrouwen die jij begeleidt of wilt gaan begeleiden.

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia