HEY GEBOORTEWERKER,
JE WORDT GEZIEN!

Ook al voelt het niet altijd zo, weet dat al het werk dat jij doet wordt gezien! 

Je hebt een passie voor het geboorteproces en het begeleiden van zwangeren.

Je weet waarom je doet wat je doet. Speelt jouw eigen ervaring een grote rol? Wens je niemand dezelfde ervaring als jij hebt gehad. Of wens je juist iedere vrouw de geweldige positieve ervaring die jij had.

Misschien ben je heel bewust dit werk gaan doen of ben je er onbewust in gerold en zijn de afgelopen jaren voorbij gevlogen.

Het kan zijn dat je net bent begonnen in het werkveld of ben je een oude rot in het vak. 

Wat het ook is, waar je ook bent in je carrière. Één ding hebben geboortewerkers met elkaar gemeen: ze krijgen niet de waardering die ze verdienen voor de mate waarin ze beschikbaar zijn voor hun cliënten. Ze hoeven die waardering ook helemaal niet, ze willen gewoon met alle toewijding en passie hun werk kunnen doen. 

De grote uitdaging voor geboortewerkers is alleen, dat ze zichzelf gemakkelijk voorbij kunnen lopen. 

  Daniella Vons yogadocent, systemisch coach en founder van The Renaissance en Elaine van Weelden, geboortewerkerverbinder en founder van Relaxed bevallen vanuit Regie hebben een gezamenlijke wens om geboortewerkers te verbinden en te ondersteunen in het geweldige werk dat ze doen. Daarnaast vinden ze het ook gewoon heerlijk om voor geboortewerkers te zorgen 🙂 

  Samen ontwikkelen zij een exclusief retraite op zonnig Ibiza in oktober 2023 met het thema: zorgen voor jezelf als zorgverlener. 

  Een retraite voor geboortewerkers, werkzaam binnen alle lagen van het veld. Een (mid?)week waar het altijd over geboortes mag gaan of helemaal nooit, waar je mag klagen en verwonderd mag zijn over je werk, maar ook je werk mag laten voor wat het is. Een week waarin je er volledig voor jezelf mag zijn. Met yoga, ademwerk, opstellingen en goddelijk eten. 

  Zou je hierbij willen zijn? Klik dan op onderstaande knop vragenlijst invullen zodat wij het retraite helemaal vorm kunnen geven naar jouw behoefte, ook als je zelf nog niet zo goed weet waar je behoefte aan hebt. Reageer voor dinsdag 31 januari zodat jij gebruik kunt maken van een geweldige korting. 

  OVER ‘Relaxed bevallen
  vanuit regie THE ACaDEMY’

  Relaxed bevallen vanuit Regie the Academy is een opleidingscentrum dat vrouwen opleidt tot gelicentieerd ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ Geboortecoach® (RBVR Geboortecoach).

  Tijdens het 4 weken durende Relaxed bevallen vanuit Regie geboorte voorbereidingsprogramma, worden zwangere vrouwen en hun (beval)partner breed geïnformeerd en voorbereid op de bevalling van hun kindje. Ze worden getraind en krijgen de juiste tools in handen om in samenwerking met hun zorgverlener een ontspannen bevalling te realiseren en daarbij dicht bij zichzelf te blijven.

  Sinds 2021 zijn er 20 gelicentieerd RBVR Geboortecoaches en sinds de opleiding die in september 2022 is gestart, zijn er nog eens 18 bij. In maart 2023 start de derde opleidingsronde, waarvoor inmiddels al weer plekken bezet zijn.

  Het doel van de Academy is enerzijds om aanstaande ouders breed te informeren, ze bewuster te maken van de mogelijkheden en ze kennis te laten maken met het ouderschap. Anderzijds fungeert RBVR the Academy als verbinder in de Nederlandse geboortezorg en zijn zij in gesprek met alle mogelijke partijen tot zorgverzekeringsmaatschappijen aan toe.

  Naast dat vrouwen in onze Academy worden opgeleid tot RBVR Geboortecoach, zit er tevens – tijdens de jaaropleiding – een volledige Business School (twv 3999,-) bij de opleiding inbegrepen. Zo ondersteunen wij onze RBVR Geboortecoaches in het volledig opzetten van hun bedrijf.
  Meer weten over onze opleiding? Ga dan naar onze website.

  Volg ons op social:

  ‘Relaxed bevallen vanuit Regie presenteert: Regie in Verbinding
  is een onderdeel van ‘Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy’
  Den Haag

  Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag

  KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

  © 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie | Website door: Marieke Geertjes | Ontwerp door: Leonie van Es | Fotografie door: Blik Marketing