RBVR-Logo
zwangere-vrouw-3

Heel graag meer zwangere willen bereiken maar het lukt niet goed? Download dit E-book

In dit E-book vind jij de 4 geheimen om jouw Ideale Klant te definiëren.

Als je dat helder hebt, is het zoveel makkelijker om ook daadwerkelijk betalende klanten te creëren!

Business School voor ondernemers in de geboortezorg

Wist je dat slechts 50% van de zwangere vrouwen zich voorbereid op de bevalling?

Ja echt! Dat komt mede omdat het over het algemeen geaccepteerd wordt dat bevallingen als vervelend of negatief worden ervaren?
En dat is natuurlijk niet okay: vrouwen die een akelige ervaring hebben doorstaan, dat hoort er nou eenmaal bij, je had gewoon pech.

Wij vinden dat raar en niet okay! Een bevalling zou als standaard uitgangspunt mogen hebben dat het fantastisch empowering kan zijn. Maar dat om vraagt meer dan alleen adem- en ontspanningstechnieken alleen.

Te weinig vrouwen bereiden zich voor op hun bevalling dus. En toch:

Onze gelicentieerd ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach’ bereiken juist veel zwangere vrouwen met het RBVR geboorte voorbereidingsprogramma. Hoe dat kan? Zij hebben in de jaaropleiding tot RBVR Geboortecoach® óók geleerd om goed te ondernemen.

 

Twee opleidingen voor de prijs van één

Tijdens onze jaaropleiding tot RBVR Geboortecoach krijg je als BONUS nóg een opleiding, namelijk een volledige Business School (twv €3999,-).

 “Ik word door de video’s in de business school aangezet oprecht en eerlijk naar mezelf te kijken: wat wil ik, hoe wil ik het en wat heb ik er voor over om dit te bereiken”

In deze Business School leren we je om bewust te gaan kijken naar wie jouw Ideale Klant is en wat haar specifieke ‘pijn’ is. Voor haar pijn en daarbij haar verlangen, kun jij als RBVR Geboortecoach een aanbod creëren dat nauw aansluit. Dit met als doel dat jij beter maatwerk kunt leveren, en je dus blijere Ideale Klanten hebt, maar dus ook gewoon meer geld kunt gaan verdienen.

rbvr-home-livedag

Waarom ook een Business School?

Ondernemen is niet moeilijk! Goed ondernemen ook niet. Maar dan moet je wel weten HOE. We zien teveel vrouwen in de geboortezorg maar wat aanmodderen of hobbyen, simpelweg omdat ze nooit geleerd hebben hoe ze een product / zichzelf in de markt moeten zetten of een goede onderneming opbouwen. Zonde. Want daarmee bereiken ze (te) weinig zwangere vrouwen en blijven teveel vrouwen vervelende tot negatieve geboorte ervaringen hebben! 

Margreet: “Ik ben de modules ook opnieuw aan het doorkijken. Had er even echt geen ruimte voor in mijn hoofd. Maar na een draagconsult waarin ik het bevallingsverhaal heb mogen aanhoren dacht ik ‘ja zie hier gaat mijn vlammetje toch echt van branden…’. Dus ik ben er rustig aan door heen aan het werken. Het sluit heel goed aan bij hoe ik leer. Het even mee kunnen kijken, theorie er weer naast enz.. Dus daarvoor ook echt een compliment!”

Hoe ik zelf grote omzetdoelen behaalde dankzij Business Coaching

Toen ik in 2016 startte was ik ook zo iemand die aan het hobbyen was. Totdat ik in 2018 mijn eerste Business Coach in de arm nam. Dankzij haar lessen kon ik stoppen met mijn parttime job en me volledig gaan richten op het begeleiden van zwangere koppels met mijn ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ Geboorte voorbereidingsprogramma.
In 2021 werkte ik met een tweede Business Coach. Zij leerde me om te focussen op het delen van de juiste waarde (wat en hoe leren wij je in onze business school). Hierdoor groeide mijn omzet enorm.
Mijn derde Business Coach hielp me om in het eerste halfjaar van 2022 al de omzet te halen die ik over heel 2021 draaide #ikidyounot. In 2021 had ik een jaaromzet van 60.000 en in 2022 een slordige €138.000
Met mijn vierde Business Coach keek ik naar mijn groeiende onderneming en hielp zij mij om te schalen zonder dat ik meer hoefde te werken. Ik kreeg dus geld binnen zonder meer effort. 
De kennis die ik heb opgedaan is huge. Mijn conclusie: 


Ondernemen is echt niet moeilijk, maar je moet het wél snappen!

Ik wil dat onze RBVR Geboortecoaches het ook snappen, want onze missie is: de geboortezorg bewuster maken en minder vervelende tot traumatische bevallingen! 

Dus voor mij was het simpel: de kennis die ik heb – die mij een zo’n 17K kostte (again #nojoke) – geef ik door aan onze ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ Geboortecoaches. In onze opleiding hebben wij een Business school gebouwd, bestaande uit 9 modules vol video’s en werkboeken die onze RBVR Geboortecoaches helpen in hun onderneming te starten en te laten groeien, of – als ze al een onderneming hadden – te zorgen dat zij nog beter worden in ondernemen.

Je wordt niet alleen inhoudelijk opgeleid tot Relaxed bevallen vanuit Regie geboortecoach, maar de BONUS Business School leert je:
🤩 Hoe word jij EXPERT in jouw niche?
🤩 Wie is jouw Ideale Klant?
🤩 Hoe vindt die potentiële  Ideale Klant jou?
🤩 Hoe zorg je dat die potentiële  Ideale Klant een daadwerkelijke Ideale Klant wordt?
🤩 Hoe maak je een goede website die ook echt verkoopt?
🤩 Hoe stel je jouw omzetdoel vast en hoe zorg je dat jouw omzetdoelen behaald worden?

Plus deze BONUS
We gaan ook werken aan je presentatie technieken: dus hoe geef je straks op een leuke manier les aan jouw cursisten? Hoe maak je een mooie, interessante presentatie die blijft boeien? Hoe gaat jouw lesmateriaal eruit zien? Ook op het gebied van marketing zullen we helpen met tips over de inzet van social media, we geven je informatie over online adverteren en adviezen voor het maken van een website.

Etske: “Door regelmatig naar de opdrachten van de Business school te kijken, herinner ik mezelf eraan wat ik wil bereiken en dat dit niet gaat lukken als ik niet door pak. Het zorgt ervoor dat ik blijf flowen, een zaadje wordt geplant en zo lang ik er aan aandacht aan blijf geven zal het blijven groeien.” 

Heb je een vraag die je eerst liever via email, WhatsApp of telefonisch aan ons stelt? Neem dan contact met ons op via:

Tel: 0638799191

elaine@rbvrtheacademy.nl 

rbvrtheacademy.nl 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia