RBVR-Logo
zwangere-vrouw-3

Heb jij te weinig klanten en wil je er graag meer?

In dit E-book vind jij de 4 geheimen om jouw Ideale Klant te definiëren.

Als je dat helder hebt, is het zoveel makkelijker om ook daadwerkelijk betalende klanten te creëren!

Business School voor ondernemers in de geboortezorg

Vind jij het ook opvallend dat het doorgaans algemeen geaccepteerd wordt dat bevallingen vaak als vervelend of negatief worden bestempeld? Dat vrouwen een akelige ervaring hebben doorstaan, maar dat dat de norm lijkt te zijn?
Wij vinden dat raar. Een bevalling zou als standaard uitgangspunt mogen hebben dat het fantastisch empowering kan zijn. Om die bewustwording te doen vergroten leiden wij in jou onze Academy op tot gelicentieerd ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach’.

 

Twee opleidingen voor de prijs van één

In de opleiding tot RBVR Geboortecoach zit nóg een opleiding, namelijk een volledige Business School. In deze Business School leren we je om bewust te gaan kijken naar wie jouw Ideale Klant is en wat haar specifieke ‘pijn’ is. Voor haar pijn en daarbij haar verlangen, kun jij als RBVR Geboortecoach een aanbod creëren dat nauw aansluit. Dit met als doel dat jij beter maatwerk kunt leveren, en je dus blijere Ideale Klanten hebt, maar dus ook gewoon meer geld kunt gaan verdienen.

 

Waarom ook een Business School?

Ondernemen is niet moeilijk! Goed ondernemen ook niet. Maar dan moet je wel weten HOE. We zien teveel vrouwen in de geboortezorg maar wat aanmodderen of hobbyen, simpelweg omdat ze niet begrijpen hoe ze een product / zichzelf in de markt moeten zetten of een goede onderneming opbouwen. Zonde. Want ondernemen kan zo leuk zijn… Als je het spel begrijpt!

 

rbvr-home-livedag

Hoe ik zelf grote omzetdoelen behaalde dankzij Business Coaching

Toen ik in 2016 startte was ik ook zo iemand die aan het hobbyen was. Totdat ik in 2019 mijn eerste Business Coach in de arm nam. Dankzij haar lessen kon ik stoppen met mijn parttime job en me volledig gaan richten op het begeleiden van zwangere koppels met mijn ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ Geboorte voorbereidingsprogramma.
In 2021 werkte ik met een tweede Business Coach.
Mijn derde en huidige Business Coach hielp me om in het eerste halfjaar van 2022 al de omzet te halen die ik over heel 2021 draaide #ikidyounot. Ik ben dus van 0 klanten naar serieuze ondernemer gegroeid in 6 jaar tijd.

Voor mij tijd om deze kennis – die mij een slordige 16K kostte (again #nojoke) door te geven aan mijn ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ Geboortecoaches. Want wij hebben een enorm grote missie, namelijk meer bewustwording over autonomie en regie creëren in de geboortezorg. Zowel onder aanstaande ouders als de in geboortezorg zelf. Daar hebben we Geboortecoaches bij nodig die dit ook dragen.

Je wordt niet alleen inhoudelijk opgeleid tot Relaxed bevallen vanuit Regie geboortecoach, maar gaan we ook werken aan:
🤩 Hoe word jij EXPERT in jouw niche?
🤩 Wie is jouw Ideale Klant?
🤩 Hoe vindt die potentiële  Ideale Klant jou?
🤩 Hoe zorg je dat die potentiële  Ideale Klant een daadwerkelijke Ideale Klant wordt?
🤩 Hoe maak je een goede website die ook echt verkoopt?
🤩 Hoe stel je jouw omzetdoel vast en hoe zorg je dat jouw omzetdoelen behaald worden?

Plus deze BONUS
We gaan ook werken aan je presentatie technieken: dus hoe geef je straks op een leuke manier les aan jouw cursisten? Hoe maak je een mooie, interessante presentatie die blijft boeien? Hoe gaat jouw lesmateriaal eruit zien? Ook op het gebied van marketing zullen we helpen met tips over de inzet van social media, we geven je informatie over online adverteren en adviezen voor het maken van een website.

Heb je een vraag die je eerst liever via email, WhatsApp of telefonisch aan ons stelt? Neem dan contact met ons op via:

Tel: 0638799191

elaine@rbvrtheacademy.nl 

rbvrtheacademy.nl 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia