[ Business Masterclass voor geboortewerkers ]

Maandag 29 april om 20:00
‘Meer impact maken met datgene dat je het allerliefste doet’

Ben je erbij?

 

Ik had een product waarvan ik zeker wist dat ik mijn klanten goed kon helpen. Ik wilde (meer) impact maken!

Toch had ik amper klanten.

En dat terwijl ik andere coaches klanten zat zag hebben. 

Hoezo zij dan wel!?

Dit was ik in 2016, tijdens het eerste jaar van mijn onderneming. Misschien een tikkeltje naïef maar ik had in eerste instantie gedacht dat de klanten vanzelf zouden komen, zodra ik met mijn flyers bij de verloskundigenpraktijk zou neerleggen. Mijn product was immers dé oplossing voor het probleem van zwangeren!

It did not. 

Het kostte even voor ik besefte dat er meer nodig is dan enkel een goed product hebben. Er moest ook aan marketing en sales gedaan worden. Maar hoe ging ik dat doen? Ik had geen ervaring in sales en marketing en hoe verkocht ik mijn product zonder me een autoverkoper te voelen??

Ik koos voor de begeleiding van verschillende Business Coaches. En jeetje wat heeft me dat veel gebracht! Ik leerde veel! En zo groeide ik van kleine ondernemer in 2016 naar het hebben van een landelijke Academie met ruim 50 Geboortecoaches in 2023.

Over de Masterclasses:

Met heel veel liefde en plezier deel ik met jou hoe ik in korte tijd mijn bedrijven heb opgebouwd. Dat doe ik door mijn belangrijkste inzichten met je te delen. Ik zoom met name in op hoe ik het in het begin heb opgepakt, zodat jij er hopelijk veel aan hebt.
Dat doe ik in een praktische vorm, zodat jij lekker kunt meeschrijven. Ook kun je me live vragen stellen en kijken we gezamenlijk naar casussen als praktijkvoorbeeld.

Je hoeft, om deze Masterclasses te volgen, echt niet dezelfde ambities te hebben als die ik heb. Maar erachter komen hoe je (meer) impact kunt maken met datgene dat je het allerliefste doet is leuk, toch?

Ik neem je mee in de stappen die jou helpen om (meer) inzicht in jouw eigen rol van de klantreis te krijgen zodat jij meer klanten kunt krijgen

Je geeft je hier op voor de Masterclass. Check enkele minuten na aanmelden vooral ook je spamfolder!

Volg deze Masterclasses gerust:

 

  • Als je anderen – die net zo lang bezig zijn als jij – wel klanten of meer klanten ziet hebben en jij dat ook wel graag zou willen..

  • Als je herkent dat je van alles doet – maar je weet stiekem niet goed wat – en het niet echt wat doet en je dus ook niet goed weet waar nu te beginnen en het je geen of nauwelijks klanten oplevert.

  • Als je wel eens klanten hebt, maar je niet goed begrijpt hoe ze jou vonden. Het lijken gewoon toeval-treffers en er zit geen duidelijke lijn in en je weet: dit zou vast logischer kunnen, er is vast een formule die ik nog niet ken…

  • Als je lekker bezig bent, want je bent er echt wel druk mee, maar je kan nog niet echt zeggen dat het (veel) geld oplevert..

  • Als je je bedrijf eigenlijk altijd ‘bedrijfje’ noemt (en je nu beseft dat je dat inderdaad regelmatig doet).

  • Als dit voor jou geldt: je snapte al direct dat ondernemen een vak apart is en je geen klanten krijgt door een KvK nummer en een fancy website. Je beseft dat er meer nodig is om een bedrijf op te zetten; oa een plan om aan klanten te komen en het is wel handig als je iets weet van sales en marketing zodat die potentiële Ideale Klant niet potentieel blijft maar gewoon jouw klant wordt

  • Als je nu onder de €3000,- per maand omzet (en je best wel meer zou willen omzetten).

Inhoud Masterclasses:

Meer impact maken met datgene dat je het allerliefste doet

🤰 Waarom ben je gaan ondernemen? Wat doe jij het allerliefste?

😇 4 belangrijke inzichten – hoe ik van kleine startend ondernemer met parttime loondienstbaan in 2016 uitgroeide tot ruim een ton omzet in 2021 en hoe jij dat ook zou kunnen doen.

✨ Waarom lukt het je niet om meer impact te maken? Waarschijnlijk hierom…

 

Na de Masterclass:

🔥 Weet je beter waarom je zou moeten kiezen voor een Ideale Klant 

🔥 Begrijp je beter waarom de geboortezorg jouw en vele anderen collectief klein houdt.
🔥 Snap je hoe je van ‘hobby’en’ echt ondernemen kunt maken (en dus (meer) impact kunt maken met datgene dat je het allerliefste doet!)

🔥 Heb je inzicht in wat ondernemen inhoudt en hoe je het leuk kunt maken voor jezelf.

Plus: ik deel mijn strategie

Ik deel mijn strategie hoe ik van startende ondernemer in 2016 naar succesvol ondernemer in slechts 4 jaar tijd groeide. En ik vertel je hoe dat voor jou net zo goed mogelijk is. Het is simpel en het kan.

Over mij:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2024 – heb ik een Academy waarin ik samen met mijn docententeam 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van nul klanten naar heel veel klanten ging? Ik zorgde ervoor dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik nodig jou tijdens de masterclasses graag uit om hetzelfde te doen!  Tot dan!

Over onze Academy:

Sinds 2021 leiden mijn docententeam en ik in RBVR the Academy gelicentieerd Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches® op. Met ruim 50 RBVR Geboortecoaches sinds de start is RBVR een snel groeiende movement.

Onze belangrijkste missie: de (te hoge) cijfers traumatische geboorte ervaringen omlaag krijgen. 1 op de 5 vrouwen ervaart haar bevalling al traumatisch. En 1 op de 10 heeft een negatieve beval ervaring. Deze cijfers moeten omlaag! 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia