Het zijn van

‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach®’
is dat wellicht iets voor jou?

Als je (als geboortewerker of ervaringsdeskundige) ergens een beetje geprikkeld bent, omdat je af en toe betrapt op gedachten als ‘…mmmm misschien is dit toch wel wat voor mij, ik weet het nog niet helemaal zeker, de interesse is er in ieder geval wel…’ of jij bent nu als zwangerschapscursus docent het in je eentje vechten tegen de bierkaai meer dan zat…

Zet jezelf dan op onze interesselijst door op de GELE knop te klikken!
Je komt dan vrijblijvend op onze lijst en hoort als eerste de nieuwtjes over de opleiding die start in maart 2024. Plus… tot 1 januari 2024 kun je instappen met flinke vroegboekkorting én we hebben een cadeau voor je.

Omdat we het leuk vinden dat je jezelf op deze lijst zet, hebben we tevens een cadeautje voor je. Check je mail de komende dagen (ook je SPAM folder!!), want je ontvangt je cadeau per mail!

| Reviews |

Wat levert Relaxed bevallen vanuit Regie® jou en jouw zwangere koppels op? 

“Wauw! Echt wauw! Ik probeer alles wat ik leer als een spons op te zuigen. Ik kan niet wachten om alle kennis en wijsheden in de praktijk te gaan brengen. Onbegrijpelijk dat alles wat wij op deze opleiding leren geen basic kennis is in geboorteland!”

| Monica Dietz |
RBVR Geboortecoach sinds maart’23

“Door dit programma hebben we een fantastische thuisbevalling gehad. Totaal anders dan gepland, maar door onze goede voorbereiding zaten we er zo relaxed in, dat het niet mooier had kunnen lopen dan hoe het nu gegaan is”

| Nieltje van der Pol |
Als zwangere RBVR gevolgd

“Ik ben verloskundige geworden om het verschil te kunnen maken, maar op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. RBVR hielp mij daarbij, zette alles weer op scherp en zorgde dat ik alles weer helder zag.”

| Lisette Nijenhuis – klinisch verloskundige |
Volgde de RBVR jaaropleiding van sept’22

| Testimonial |
Etske Blom volgt de jaaropleiding van september 2022

Etske Blom volgde de jaaropleiding tot Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach® en zegt over de opleiding én wat zij op dit moment in haar leven ervaart het volgende:

“Toen ik deze opleiding voorbij zag komen, voelde ik aan alles dat dit het was. Hier moest ik voor gaan en heb dan ook gelijk een zoom-gesprek met Elaine gepland. Na dit gesprek was ik super enthousiast en besefte ik dat ik niet alleen vrouwen kon gaan helpen maar ook daadwerkelijk mijn geld hiermee kon gaan verdienen.

De opleiding was zo veel meer dan ik van tevoren had verwacht. Elke les was zo bijzonder, maar daarnaast gebeurde er ook persoonlijk veel bij me door het volgen van de lessen. Ook emoties kwamen hierbij kijken, wat heel goed was want dat zorgde ervoor dat ik nog meer besefte dat dit zo nodig is in Nederland.

Na het behalen van mijn licentie zijn we begonnen aan de Business School en hebben we interessante gastdocenten gehad zoals Sarah Buckley.

De Business School zorgt ervoor dat ik in mijn eigen tempo verder kan werken aan het opstarten van mijn eigen bedrijf. Het laat me nadenken over mezelf, wat ik wil bereiken en hoe ik mijn doelen het beste kan bereiken. Hoe verder ik kom in de modules, hoe duidelijker de richting wordt waar ik heen wil.

Voor ik begon met de opleiding was ik ervaringsdeskundige door mijn eigen bevallingen met een duidelijk verlangen om een andere kijk op bevallen te creëren. Na het volgen van de opleiding en inmiddels een groot gedeelte van de Business School voel ik mezelf een professional met heel veel waarde om te delen. Ik ben ervan overtuigd dat dit is wat ik wil en kan doen, ik weet dat ik nog flinke stappen te zetten heb om dit te bereiken m.b.t het verder opzetten van mijn bedrijf.

Op de momenten dat ik ergens tegen aan loop zijn er de vrouwen die in mijn opleiding zaten die ik om hulp/raad kan vragen en daarnaast staat Elaine met haar team altijd voor ons klaar. 

Wat ik heb ervaren door het volgen van de jaaropleiding:
🤰 Ik weet zo veel van bevallen en alles wat er bij komt kijken dat ik echt weet dat ik een verschil kan maken. Ik heb zoveel kennis en waarde in me, die ik mag gaan delen met degene die dat willen ontvangen.
🤰 Het wordt steeds duidelijker welke stappen ik moet zetten om succes te maken, zodat ik kan doen wat ik het liefst doe.
🤰 Ik heb enorm veel over mezelf geleerd en ik weet steeds beter hoe ik dit positief kan inzetten om de voor mij juiste doelgroep te bereiken”.

Etske Blom is RBVR Geboortecoach in het midden van het land. Meer over Etske: https://relaxedbevallenvanuitregie.nl/coaches/etske-blom-jansen/

Over ons:

 

Een zwangerschapscursus als standaard naast verloskundige hulp en kraamzorg. Voor ons is dit een toekomst die wij willen manifesteren.

Maar op dit moment geven aanstaande ouders nog altijd liever geld uit aan de kinderwagen dan aan een zwangerschapscursus.

Zo zonde, want de meest vormgevende periode van mens is nog altijd de zwangerschap en de geboorte. Investeren daarin levert (bewezen) zoveel op, ook op de langere termijn.

Als RBVR Academy zijn we bezig met plannen ontwikkelen en uitvoeren om deze standaard werkelijkheid te laten worden: RBVR® de standaard laten zijn voor aanstaande ouders.  

In slechts twee jaar tijd hebben wij als Academy 4 opleidingrondes gedraaid en 54 vrouwen opgeleid tot RBVR Geboortecoach®.

Onder die vrouwen zitten verloskundigen, klinisch verloskundigen, (obstetrie) verpleegkundigen, kraamverzorgenden, doula’s, HypnoBirthing docenten, ervaringsdeskundigen en meer. 

Naast dat onze Geboortecoaches® een realistisch en volledig programma aan aanstaande ouders teachen organiseren we voor onze coaches elke 2e vrijdag van de maand bijscholingen op inhoudelijk, persoonlijke ontwikkeling of business vlak.

We zitten aan tafel met de KNOV, met ‘Zorgverzekeraars Nederland’ en met ‘Kansrijke Start’ (VWS). We praten met hen over implementatie van RBVR®. Dit alles is niet niks en ik denk daarmee wel te kunnen zeggen dat we al Academy behoorlijk wat in onze mars hebben.

Kortom: we zijn erg ambitieus.

Ben jij geboortewerker en voel jij dat in je eentje werken te weinig zoden aan de dijk zet? Ben jij ervaringsdeskundige en voel jij dat je geboorte voorbereiding ook de standaard zou mogen zijn!? Wil je als collectief met gelijkgestemden in een waanzinnig fijne community bouwen aan deze toekomst, dan vinden wij dat heel tof want met 54 licentiehouders zijn we er nog niet! Wij willen graag meer RBVR Geboortecoaches!

Daarom hebben we deze interesse lijst geopend.

Die interesselijst geeft je een inkijkje in wat wij aanbieden. Je krijgt een module businessschool gratis (een van de beste bovendien) ter inzage en je ontvangt meer gratis extra‘s. Daarmee willen we je laten zien welke waarde wij als Academy beschikken, zodat jij kunt bepalen of dit iets voor je is. En met een vroegboekkorting tot 1 januari 2024 (je betaalt slechts €2197,- voor de 6 livedagen!) hebben we ook nog eens een interessant aanbod.

 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia