[ Speciaal voor Geboortewerkers ]

‘Prosperity and flow in 2024. Mijn jaaroverzicht’

Rust en overzicht in je bizz in 2024.

 

Donderdag 1 februari 09:00 – 11:30 (incl replay)

Ben je erbij?

 

Stel je eens voor: Van amper groei in je bizz en omzet, naar het jaar doorkomen door korte en lange termijn doelen helder te hebben. Waardoor je rust en overzicht ervaart, en ook nog eens logischer, makkelijker en vanuit alignment klanten aantrekt.

Denk vooral aan je (omzet)doelen & je jaarplanning helder hebben en vanuit die flow kunnen werken. En bovendien: ik deel met jou HET GEHEIM dat je helpt om te groeien. En dat is ook nog eens easypeasy.
Want eerlijk: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. 

Deze ochtend ga jij next level – Schrijf je NU IN!

Je geeft je hier op voor de workshop . Check enkele minuten na aanmelden je mail voor verder info (kijk vooral ook je spamfolder)!

Na de interactieve workshop:

🔥 Begrijp je beter hoe je een rustige stoom van constante omzet kunt realiseren, simpelweg door een slimme aanpak

🔥 Weet je beter welke stappen je moet zetten voor rust en flow binnen jouw bedrijf

🔥 Doordat je die rust cre¨eert kun je veel doelgerichter werken en vooral doen wat je écht leuk vindt (met jouw zwangeren werken!)

🔥 Zelfvertrouwen hebt doordat je jezelf doelen stelt die rust maar tegelijkertijd ook uitdaging bieden (en jij mag kiezen welke goed voelt)

🔥 Snap je beter hoe je (nog meer) geld kunt gaan verdienen!

 

Volg deze interactieve workshop gerust:

  • Als je, net als ik, je een enorme passie voelt voor jouw doelgroep en eigenlijk alleen maar met hen wilt werken, maar vooral door ‘bedrijfstakken’ de bomen het bos niet ziet..

  • Als je op dit moment aan de ene kant ‘lekker bezig’ bent, want je bent er echt wel druk mee, maar je kan nog niet echt zeggen dat het (veel) geld oplevert..

  • Als je herkent dat je van alles doet – maar je weet stiekem niet goed wat – en het niet echt wat doet en je dus ook niet goed weet waar nu te beginnen en doe je dingen dus half of helemaal niet wat uiteindelijk ook niet opschiet, en het je geen klanten oplevert..

  • Als dit voor jou geldt: al direct snapte dat ondernemen meer is dan met zwangeren bezig zijn. Je beseft dat er meer nodig is om een bedrijf op te zetten; het uberhaupt handig is als je een plan hebt, een richting, een stip op de horizon.

Over waarom dit handig is te volgen:

De afgelopen jaren deed ik maar wat. En dat werkte best hoor, want mijn jaaromzetten lieten dat wel zien. Maar tegelijkertijd had ik amper grip op wat ik deed en welke impact dat nu daadwerkelijk had.

Sinds ik dat heb omgegooid en mezelf structuur en overzicht gun zit ik VELE MALEN beter in m’n vel. 

Het ‘ik doe maar wat’ gevoel is volledig verdwenen. Geen chaotiek meer, geen onzekerheden. En ik kan je vertellen: dat voelt als vakantie.

heel veel liefde en plezier deel ik met jou hoe ik in korte tijd mijn bedrijven heb opgebouwd. Ik zoom met name in op hoe ik het in het begin heb opgepakt, zodat jij er hopelijk veel aan hebt.
Dat doe ik in een praktische vorm, zodat jij lekker kunt meeschrijven. Ook kun je me live vragen stellen en kijken we gezamenlijk naar casussen als praktijkvoorbeeld.

Je hoeft, om deze Masterclasses te volgen, echt niet dezelfde ambities te hebben als die ik heb. Maar erachter komen hoe je (meer) geld kunt verdienen met datgene dat je het allerliefste doet is leuk, toch?

Ik neem je mee in de stappen die jou helpen om (meer) inzicht in jouw eigen rol van de klantreis te krijgen zodat jij meer klanten kunt krijgen.

 

Over mij:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2024 – heb ik twee bedrijven. Jouw Geboorte Avontuur én Relaxed bevallen vanuit Regie the Academy waarin ik samen met mijn docententeam in de afgelopen 2 jaar 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van zero klanten en weinig impact naar heel veel klanten en heel veel impact ging? Ik zorgde dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik daag jou tijdens mijn masterclasses en workshops graag uit om hetzelfde te doen!  Tot snel!

Over onze Academy:

Sinds 2021 leiden mijn docententeam en ik in RBVR the Academy gelicentieerd Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches® op. Met ruim 50 RBVR Geboortecoaches sinds de start is RBVR een snel groeiende movement.

Onze belangrijkste missie: de (te hoge) cijfers traumatische geboorte ervaringen omlaag krijgen. 1 op de 5 vrouwen ervaart haar bevalling al traumatisch. En 1 op de 10 heeft een negatieve beval ervaring. Deze cijfers moeten omlaag! 

RBVR-Logo

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia