Persoonlijk Leiderschap in de Geboortezorg
Jezelf op waarde schatten vanuit zelfvertrouwen

 

Herken je dit? Je bent geboortewerker, doula, zwangerschapscursus docent, je geeft yoga aan zwangere of onlangs bevallen vrouwen of je coacht ze. Je hebt een enorme passie voor je vak.

Je hebt ergens best grote ambities: je wilt (aanstaande) moeders / ouders bijstaan op hun pad, je wilt echt van betekenis zijn en toch…. Toch heb je dat eeuwige kritische stemmetje:

 

😥 “Ben ik het geld van deze mensen waard?”
😬 “Ben ik deskundig genoeg?”
😱 “Wie ben ik nou om naar te luisteren?”

🤯 “Heb ik voldoende kennis in huis?”

 

Kortom: je bent je eigen inner criticus en daardoor houdt je jezelf klein, terwijl je grote dromen hebt.
Je eigen eeuwige saboteur!
 

Mogelijk volg je cursus na cursus, omdat je hoopt dat dit je het zelfvertrouwen gaat geven dat je nodig hebt, maar dat is helaas niet zo. Ik zie het keer op keer, en ik kan je dit vertellen: het heeft geen zin om je inhoudelijk te blijven bijscholen (je hebt echt voldoende kennis in huis, sowieso meer dan je klant).


Het daadwerkelijke probleem zit hem in jouw neiging om jezelf weg te cijferen voor een ander, in jezelf op waarde schatten en wellicht ook in het vertrouwen in jezelf. 

Als dit zo is, dan ben je geholpen met de stoomtraining ‘Persoonlijk Leiderschap in de Geboortezorg’.

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk Leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Dat klinkt als een mooi streven. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in?

Het betekent dat je eigen regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Door gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten om je doelen te realiseren. Door je valkuilen te kennen en je krachten te benutten om op een bewuste manier keuzes te maken. Zodat je minder wordt geleefd en kunt zijn wie je echt wil zijn en hierdoor ga je effectiever door het leven.

Je kunt nog zo goed zijn in je vak (en dat ben je waarschijnlijk ook). Daar schort het niet aan. Veel vrouwen in de geboortezorg hebben belemmerende gedachten en overtuigingen die het behalen van dromen en doelen in de weg staan. In de training Persoonlijk Leiderschap in de Geboorterzorg word je bewust van je belemmerende gedachten en leer je deze om te zetten. Zo komen jouw kennis en vaardigheden optimaal tot zijn recht en groeit je zelfvertrouwen. Je bent het waard en dat erken je zelf dan ook beter! 

Voor wie is dit?

Dit is voor jou als…

😅 … jij nog niet succesvol bent
😅 … jouw bedrijf in de geboortezorg nog niet loopt zoals je zou willen

😅 … jij nog steeds meer geeft dan dat je aanvankelijk had afgesproken (wat op zich niet erg is, maar wel als het vanuit een wegcijferende energie is)
😅 of dat je nog altijd een kritisch stemmetje hebt

…dan is het tijd om de eerste stap te zetten naar succes.  

Hoe ziet de training eruit?

In 4 weken tijd word je uitgedaagd om te onderzoeken waar jouw kracht, talent en valkuilen zitten. Met als doel dat je – na die 4 weken – zelfverzekerder en met meer ontspanning door kunt pakken in jouw (startende) onderneming.

 

Hij bestaat uit 4 modules bestaande uit video’s en werkboeken / oefeningen:

💃  Elke week opent er een module

💃  Iedere modules brengt inzicht in hoe je onderneemt, vanuit welke flow en met welk doel.

💃  Geeft je inzicht in waar je naar toe wilt groeien en HOE je dat kunt doen

💃  Tijdmanagement: in 4 weken van waar je nu staat naar met (meer) zelfvertrouwen in je onderneming staan [personal growth]

Waarom zou je dat willen? Als je iets te brengen hebt en verder wilt komen is dit de eerste stap!

 

Planning en data pilot

Persoonlijk Leiderschap in de Geboortezorg in de maand uni.
Vrijdag 31 mei 09:00 – 10:00 Opening Zoom sessie Doel stellen – incl replay!

Elke week een module die opent, je krijgt daar bericht van.
We hebben een whatsapp groep.

Donderdag 27 juni 09:00 11:00 Afsluiting en conclusie 🥳

Extra: Ik verwacht dat ik tussendoor ook nog een Zoom plan, om met elkaar te sparren, kijken hoe het met je gaat en waar we nog kunnen bijsturen.

Deze training is nog een pilot. dat maakt dat je deze training voor de pilot prijs krijgt. Geen 379,- maar slechts:

Hoe zien de modules eruit?

Module 1 Wat is Persoonlijk leiderschap?

Wat is persoonlijk leiderschap en wat is er nodig? Weten waar je goed in bent en weten wat je minder sterke kanten zijn. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven én in je werk. 

 

Module 2 Persoonlijk leiderschap in je onderneming
Wat wil je bereiken? Wat heb je daarvoor nodig? Motiveer en ontwikkel jezelf.


Module 3 Koers bepalen

Ontdek je richting, je koers en kijk naar jouw einddoel. Waar sta je over …. Jaar. Wat is daarvoor nodig. Met opdrachten krijg je inzicht en helderheid


Module 4 Plan maken en doorgaan

Je koers is bepaald, nu maak je een plan. Wat is haalbaar en welke stappen zijn nodig. Concreet en behapbaar. Plezier en joy!

Daphne vertelt

Sinds enkele maanden werkt Daphne met mij. Ze volgt mijn Prosperity business school voor Geboortewerkers (het mogelijke vervolgtraject na deze stoomcursus). Hoor hoe zij onze samenwerking en de inhoud van dat programma ervaart.

Wat krijg je nog meer??

Live online lessen

We starten de maand met een zoomsessie samen. Daarin leggen we de lat door een doel te stellen. Deze sessie duurt een uur 
Sessie met een waarde van €95,- 

WhatsApp groep

Een levendige whatsapp groep met jouw buddies waarin je elkaar scherp houdt en waarin ik ook 24/5 aanwezig ben voor al jouw vragen.

Afronding en conclusie

Na 4 weken vol videos en opdrachten en zelfonderzoek sluiten we deze stoomcursus af met een zoomsessie. In deze sessie kijken we naar onze persoonlijke leercurve en conclusies.

Wat levert deze training je op?

💃 Van onzeker (imposter syndroom) naar steady in je bedrijf durven staan

💃 Je krijgt meer inzicht in je saboteurs, patronen, valkuilen maar vooral: waar je talent zit en hoe je dat kunt aanboren.

💃 Tips voor slimmer ondernemen, efficiëntie, groei, lol

💃 Niet meer ‘ik heb een bedrijfje’ of ‘ ik doe het erbij’ als comfortzone maar jezelf en bedrijf serieuzer nemen.

💃 Bonus: je netwerk vergroot, want: geboortewerkers!

Waar leggen we de focus?

1. Zelfonderzoek

Je ontdekt wat jouw talenten zijn (trust me, dat gaat je nog verassen), maar ook je valkuilen. Je ontdekt je kernwaarden en je energie gevers / energie lekken. Het wordt een inner journey.

2. Je ondernemersskillz

Het liefst zou je werken in je bedrijf, want dan kun je je passie uitoefenen (datgene waar je je facturen voor uitstuurt). Maar ondernemen is vooral werken aan je bedrijf.  Alleen goed zijn in je vak, is niet genoeg om een succesvol bedrijf te bouwen.
Hoe doe je dat??

3. Verder kijken dan je neus lang is

Als je succesvol(ler) wilt worden heb je naast dat zelfvertrouwen dat je gaat kweken ook een gedegen plan nodig. Niet enkel korte termijn, maar ook lange termijn. Waar werk je naar toe? We gaan verder kijken dan de standaard ‘ik ben graag met zwangere bezig’. We gaan op zoek naar jouw dromen en kijken hoe dit te manifesteren valt.

Over Elaine:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2024 – heb ik een Academy waarin ik samen met mijn docententeam 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van nul klanten naar heel veel klanten ging? Ik zorgde ervoor dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik nodig jou tijdens de masterclasses graag uit om hetzelfde te doen!  Tot dan!

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia