Prosperity business school voor Geboortewerkers
Groeien als mens, in jouw onderneming en als geboortzorg in het geheel

 

In Prosperity groei jij als mens, maar ook in / met jouw onderneming en werken we als collectief aan een betere geboortezorg in z’n geheel. Jij realiseert een winstgevend bedrijf waarin je geld gaat verdienen met datgene dat je het allerliefste doet (lees: flow!)  en jouw zwangere of onlangs bevallen vrouwen mogen totaal in overgave zakken in datgene dat zij daadwerkelijk verdienen.

 

Na 6 maanden weet je alles over jouw Ideale Klant, wie zij is en hoe je haar vindt, over de beste verdienmodellen passend bij jou als mens, over marketing, over sales (vanuit gelijkwaardigheid), over de beste strategie en run je vol zelfvertrouwen jouw bedrijf.
Het Prosperity programma is gemaakt voor geboortezorgwerkers die willen doorgroeien naar €5000,- of meer omzet per maand 😍
Na aanmelden kun je per 1e van de maand aan de slag met de eerste drie modules.

Voel jij dat je impact wilt maken? Meld je dan aan!

Herkenbaar??
Je bent aan gestart met ondernemen omdat je die ware passie voelt. Je wilt aanstaande ouders of onlangs bevallen vrouwen ondersteunen op hun pad. Je voelt dat het nodig is, het komt vanuit je hart. Onderstaande quotes komen van vrouwen uit de geboortezorg en zijn vast herkenbaar voor jou:
🔥 “Ik wil vrouwen een positieve ervaring geven en laten weten dat er een keuze is. Iedere dag wat kunnen betekenen voor een ander. Ik heb vorige week mijn eerste bevalling als doula begeleid en dit is mijn levensmissie.” 

🔥 “Mijn passie: om moeders een andere ervaring te laten beleven dan dat ik heb gehad, ondersteunen bij de eerste 1000 dagen.”
🔥 “Ouders zodanig coachen dat er bewustwording komt en ze zelf tot inzichten komen. Een 1e aanzet tot verandering”

 

Maar ja… Waar veel geboortewerkers tegenaan lopen, terwijl ze deze passie willen uitvoeren:
😬 “Ik vind het moeilijk zichtbaar te worden en mijzelf te “verkopen”
😥 “Hoe ik m’n klanten binnen krijg”
😱 “Waar loop ik tegenaan: Mijn eigen angst om te starten, niet wetende waar ik überhaupt beginnen moet. Hoe start ik? Krijg ik klanten?”
🤯 “Combi met vaste baan, opleiding, eigen be
drijf en gezin met kleine kinderen is lastig, en inderdaad klanten binnenhalen om het bedrijf van de grond te krijgen”

 

Niet fijn!!

Met jou zoveel andere geboortezorg werkers! Echt waar. Uit alle verschillende niches, maar allemaal metdezelfde passie. Yoga, hypnobirthing docenten, doula’s, artsen, gynaecologen, webshophouders. Allemaal vrouwen in mijn business school die deze frustraties ervoeren en waarbij zij dachten: klaar ermee. Ik ben toe aan ECHT impact maken!

Over Prosperity

Met heel veel liefde en plezier deel ik met jou, tijdens de verschillende verschillende modules, hoe jij jouw bedrijf kunt opbouwen of versterken. Maar naast video’s en bijhorende werkboeken krijg je veel meer:

Wat krijg je nog meer??

Live online lessen

Elke maand komen we in zoom samen.
Dit kan zijn een interessante masterclass die op dat moment past, een Q&A, intervisie of een ‘samenwerkingsmoment’. Deze sessies zitten erbij in en hebben een waarde van €180,- per keer

Live middag 

Een live Deep Dive middag waarmee je samenkomt met de jouw Business School buddies en mij om de diepte in te gaan op een specifiek thema t.w.v. €300,-.

WhatsApp groep

Een levendige whatsapp groep met jouw buddies waarin je elkaar scherp houdt en waarin ik ook 24/5 aanwezig ben voor al jouw vragen.

Prosperity daagt uit en brengt je verder. Hoe?

💃 We gaan aan de slag met het oplossen van je blokkades, zodat je die zelfverzekerde onderneemster wordt die gaat voor haar grootste dromen én diepste verlangen (hoe fucking eng dat ook is).

💃 We duiken samen in alle strategieën die je nodig hebt om een bedrijf te bouwen met een stevig fundament. We kijken naar wie jouw Ideale Klant is en welke verdienmodellen voor jou werken. Waarmee je niet alleen de komende 6 maanden groeit, maar de komende jaren blijft groeien. Een STEVIGE FUNDERING ❤️

💃 We gaan dit allemaal stap voor stap doen, zodat je niet overweldigt raakt in het proces. Je gaat ontspannen en vanuit plezier de stappen zetten. We gaan MEGA genieten van deze reis samen !

Inhoud Proseperity business school voor Geboortewerkers

Elke maand komt er een online module vrij waarin ik je stapsgewijs meeneem in belangrijke zaken die jou helpen in jouw onderneming en groei. Denk daarbij aan:

✅ Wat is jouw why? Waarom doe je wat je doet?
✅ Welke 
verdienmodellen bestaan er en welke past bij jou?
✅ Wie is je Ideale Klant, waar vind je haar?
✅ Wat is haar pijn / haar verlangen?
✅ Wat is er voor nodig om haar beter te leren kennen?
✅ Je klant doet liever zaken met jou dan met jouw bedrijf (tips)
✅ Hoe kun je van jouw potentiële klant een betalende klant maken?
✅ Hoe maak je een aantrekkelijk(er) product aanbod?
✅ Bonusvideo’s over pitchen en pricing, 
mailfunnels etc

Waar leggen we de focus?

 1. Positieve mindset ontwikkeling

We zijn ons doorgaans totaal niet bewust van de onbewuste patronen en mantra’s. Herken je deze:
‘Wie zit er op mij te wachten? ‘ ‘Wat heb ik nou te bieden?’ ‘ Wie ben ik om mezelf doula te noemen’ ‘Wie gaat hier nou zo veel geld aan uitgeven, verdien ik dat bedrag dan wel?’ 
Zonde, want er zit zeker iemand op jou te wachten! Ik help je om je gedachten te transformeren naar positiviteit!

2. Je ondernemersskillz

Het liefst zou je werken in je bedrijf, want dan kun je je passie uitoefenen (datgene waar je je facturen voor uitstuurt). Maar ondernemen is vooral werken aan je bedrijf.  Alleen goed zijn in je vak, is niet genoeg om een succesvol bedrijf te bouwen.
Om dit goed te kunnen heb je ondernemerskwaliteiten nodig. Alleen dan kun je een winstgevende business op zetten. Tijd om deze vaardigheden eigen te maken (en dat is nog leuk ook!)

3. Een positionering die uniek is!

Jij hebt een mooie opleiding achter de rug, en je weet: als ik mijn werk uitoefen floreer ik echt. Maar hoe weet jouw Ideale Klant dat? Plus:  Wat maakt jou zo onderscheidend ten opzichte van de rest? Dat betekent: zelf onderzoek en bouwen aan jouw USP (unique selling point), een sterk merk.

4. Een fundering om op door te bouwen

Ik ben geen voorstander van een ‘quick fix’, maar ga met je kijken naar een duurzame basis om op door te bouwen. Dus je gaat onderzoeken welk businessmodel bij jou past. Hoe je de juiste prijzen hanteert. En op welke manier je strategisch je aanbod in de markt zet waarbij jouw Ideale Klant precies datgene krijgt waar zij naar verlangt!

Wat leer je?

Elke maand komt er een online module vrij waarin ik je stapsgewijs meeneem in belangrijke zaken die jou helpen in jouw onderneming en groei. Denk daarbij aan:

✅ Module 1 ‘Wie ben je’
✅ Module 2 ‘Verschillende verdienmodellen’

✅ Module 3 ‘Jouw “over mij” verhaal
✅ Module 4 ‘Jouw Ideale Klant’
✅ Module 5 ‘Onderscheidend vermogen’
✅ Module 6 ‘Ideale Klant roadmap’
✅ Module 7 ‘Wat ben je waard?’
✅ Module 8 ‘Planning’
✅ Module 9 ‘Sociale sales’
✅ Bonusmodule ‘Sales training’

6 maanden traject

Prosperity business school voor Geboortewerkers

Jouw investering slechts 999,-  ex btw
in plaats van 1599,- 

Je krijgt 6 maanden lang:

• Maar liefst 9 modules bestaande uit 40+ lessen en werkboeken
• Maandelijks live lessen via zoom
• Live Q&A tijdens lessen
• Een live middag waar we elkaar ontmoeten
• Een levendige whatsapp groep waarin ik zelf 24/5 aanwezig ben voor al jouw vragen.
 
• Je betaalt per maand 166,50 (of in 1 keer)

 

Wat levert dit je op?
• Je gaat het ondernemen snappen, het wordt makkelijker en vele malen leuker
• Je gaat ontdekken wie jouw Ideale Klant is, waar ze zich ophoudt en hoe je haar kunt bereiken (of beter nog: hoe en waarom ze jou vindt!!)
• Je gaat successen creëren, plezier beleven

Maar vooral:
• Je kunt je missie NOG MEER uitdragen. Je kunt je bijdrage leveren aan de geboortezorg zoals jij dat wilt, je doet elke dag wat je het ALLERLIEFSTE doet!
• Je gaat meer geld verdienen met DATGENE DAT JE HET ALLERLIEFSTE doet dus je kunt daarmee anderen ook helpen (je kunt anderen inhuren om taken voor je te doen)
• Je gaat met het verdiende geld leuke dingen kunnen doen met je gezin, je kinderen bieden wat ze nodig hebben.
• Je wordt zelfstandiger en autonomer, je kunt je tijd indelen zoals jij dat wilt!

Over Elaine:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2024 – heb ik een Academy waarin ik samen met mijn docententeam 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van nul klanten naar heel veel klanten ging? Ik zorgde ervoor dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik nodig jou tijdens de masterclasses graag uit om hetzelfde te doen!  Tot dan!

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia