| Inschrijven nieuwsbrief |

RBVR de nieuwsbrief: eerlijk, leuk en ambitieus

In de nieuwsbrief van RBVR the Academy founder Elaine van Weelden lees je alles over de onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen: regie voor aanstaande ouders tijdens bevallingen en succesvol ondernemen in de geboortezorg. Daarnaast een inkijkje in haar leven en hoofd (altijd vol brainfarts). Ook leuk: door je te abonneren op de nieuwsbrief ontvang je (als eerste!) de beste aanbiedingen!

Over RBVR the Academy

Relaxed bevallen vanuit Regie the Academy is de Academie van founder Elaine van Weelden waarbinnen een hoop gebeurt.

Onze core business is het opleiden van gelicentieerd Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches®. RBVR Geboortecoaches worden opgeleid door de docenten in onze Academy. Dit zijn bekende namen in de geboortezorg, te denken valt aan holistisch arts Nienke Stoop, gynaecoloog Claire Stramrood, verloskundige Daphne van der Putten, founder van Medisch.bevallen Rianne Reijneveld en meer. RBVR Geboortecoaches dragen het RBVR Geboorte voorbereidingprogramma uit, dat we gezamelijk over heel Nederland en Belgie uitrollen.

Al onze gelicentieerd RBVR Geboortecoaches krijgen een plek op de website www.relaxedbevallenvanuitregie.nl waardoor zwangeren hen snel kunnen vinden.

Daarnaast biedt de Academie een complete Business School, speciaal voor Geboortezorg werkers. Deze ‘Prosperity business school voor Geboortewerkers’ is erop gericht om geboortewerkers zoals doula’s, docenten, coaches maar ook ondernemers met (web)winkels steviger te laten ondernemen. Goed ondernemen is een vak apart. En in de businessschool leert men hoe je een bloeiende business bouwt.

Als laatste kun je in RBVR the Academy nog andere cursussen en trainingen volgen, te denken valt aan de marketingcursus Master your Marketing (and mindset)’ en de stoomtraining ‘Persoonlijk Leiderschap in de geboortezorg’

Meer weten over 1 van onze producten? Mail naar info@rbvrtheacademy.nl

Over Relaxed bevallen vanuit Regie (RBVR)

Relaxed bevallen vanuit Regie is een geboorte voorbereidingsprogramma. Dit (veelal groeps-) programma, bestaande uit 4 lessen van 2,5 uur, is verdeeld over 4 weken en wordt gegeven aan zwangere vrouwen en hun (geboorte)partner.

Het programma is zo opgebouwd dat er – volgens een vast stramien – een postieve ‘mindshift’ bij de aanstaande ouders plaats vindt waardoor zij zich krachtiger, autonomer, zelfverzekerder en relaxter voelen. Hierdoor beginnen ze ontspannen aan de bevalling en gaan ze er relaxed en vanuit regie doorheen. Want gedurende die 4 weken worden er in het brein (bewezen) nieuwe ‘paden’ aangelegd, waardoor de nieuwe informatie ook écht binnenkomt en blijft hangen. Met alle positieve gevolgen van dien!

Magic? No! Science!
Daarnaast bevat het RBVR geboorte voorbereidingsprogramma een unieke methode dat aanstaande ouders stimuleert te onderzoeken wat hun eigen wensen en ideeën zijn met betrekking tot zwangerschap, geboorte en kraamtijd en geef het hen tools om dit, in samenwerking met hun zorgverleners, te bewerkstelligen. Aanstaande ouders zullen daardoor een groot gevoel van zeggenschap en autonomie ervaren.

En specifiek deze speciale technieken, maken het RBVR programma niet alleen realistisch en volledig, maar vooral uniek!

| Reviews |

“Wauw! Echt wauw! Ik probeer alles wat ik leer als een spons op te zuigen. Ik kan niet wachten om alle kennis en wijsheden in de praktijk te gaan brengen. Onbegrijpelijk dat alles wat wij op deze opleiding leren geen basic kennis is in geboorteland!”

| Monica Dietz |
RBVR Geboortecoach sinds maart’23

“Door dit programma hebben we een fantastische thuisbevalling gehad. Totaal anders dan gepland, maar door onze goede voorbereiding zaten we er zo relaxed in, dat het niet mooier had kunnen lopen dan hoe het nu gegaan is”

| Nieltje van der Pol |
Als zwangere RBVR gevolgd

“Ik ben verloskundige geworden om het verschil te kunnen maken, maar op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. RBVR hielp mij daarbij, zette alles weer op scherp en zorgde dat ik alles weer helder zag.”

| Lisette Nijenhuis – klinisch verloskundige |
Volgt de RBVR jaaropleiding van sept’22

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia