Wat levert ‘Relaxed bevallen vanuit Regie®’ jou en jouw zwangere koppels op?

Nog altijd heeft 20% van de zwangere vrouwen een negatieve bevallingservaring en daarboven op nog eens 10% zelfs een traumatische bevalling. Deze cijfers zijn onaanvaardbaar hoog. Met ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ help je aanstaande ouders bewust te worden van hun eigen wensen en samen met zorgverleners dit te bewerkstelligen.
Zo creëeren aanstaande ouders een bevalling die bij hen past en draag jij bij aan het reduceren krijgen van deze cijfers.

Vraag het e-book gratis aan en ontdek nu welke 6 dingen Relaxed bevallen vanuit Regie jouw zwangere koppels en jou opleveren. 

| Reviews |

Wat levert Relaxed bevallen vanuit Regie® jou en jouw zwangere koppels op? 

“Wauw! Echt wauw! Ik probeer alles wat ik leer als een spons op te zuigen. Ik kan niet wachten om alle kennis en wijsheden in de praktijk te gaan brengen. Onbegrijpelijk dat alles wat wij op deze opleiding leren geen basic kennis is in geboorteland!”

| Monica Dietz |
RBVR Geboortecoach sinds maart’23

“Door dit programma hebben we een fantastische thuisbevalling gehad. Totaal anders dan gepland, maar door onze goede voorbereiding zaten we er zo relaxed in, dat het niet mooier had kunnen lopen dan hoe het nu gegaan is”

| Nieltje van der Pol |
Als zwangere RBVR gevolgd

“Ik ben verloskundige geworden om het verschil te kunnen maken, maar op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. RBVR hielp mij daarbij, zette alles weer op scherp en zorgde dat ik alles weer helder zag.”

| Lisette Nijenhuis – klinisch verloskundige |
Volgt de RBVR jaaropleiding van sept’22

| Testimonial |
Etske Blom volgt de jaaropleiding van september 2022

Etske Blom volgt op dit moment de jaaropleiding tot Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach® en zegt over de opleiding én wat zij op dit moment in haar leven ervaart het volgende:

“Toen ik deze opleiding voorbij zag komen, voelde ik aan alles dat dit het was. Hier moest ik voor gaan en heb dan ook gelijk een zoom-gesprek met Elaine gepland. Na dit gesprek was ik super enthousiast en besefte ik dat ik niet alleen vrouwen kon gaan helpen maar ook daadwerkelijk mijn geld hiermee kon gaan verdienen.

De opleiding was zo veel meer dan ik van tevoren had verwacht. Elke les was zo bijzonder, maar daarnaast gebeurde er ook persoonlijk veel bij me door het volgen van de lessen. Ook emoties kwamen hierbij kijken, wat heel goed was want dat zorgde ervoor dat ik nog meer besefte dat dit zo nodig is in Nederland.

Na het behalen van mijn licentie zijn we begonnen aan de Business School en hebben we interessante gastdocenten gehad zoals Sarah Buckley.

De Business School zorgt ervoor dat ik in mijn eigen tempo verder kan werken aan het opstarten van mijn eigen bedrijf. Het laat me nadenken over mezelf, wat ik wil bereiken en hoe ik mijn doelen het beste kan bereiken. Hoe verder ik kom in de modules, hoe duidelijker de richting wordt waar ik heen wil.

Voor ik begon met de opleiding was ik ervaringsdeskundige door mijn eigen bevallingen met een duidelijk verlangen om een andere kijk op bevallen te creëren. Na het volgen van de opleiding en inmiddels een groot gedeelte van de Business School voel ik mezelf een professional met heel veel waarde om te delen. Ik ben ervan overtuigd dat dit is wat ik wil en kan doen, ik weet dat ik nog flinke stappen te zetten heb om dit te bereiken m.b.t het verder opzetten van mijn bedrijf.

Op de momenten dat ik ergens tegen aan loop zijn er de vrouwen die in mijn opleiding zaten die ik om hulp/raad kan vragen en daarnaast staat Elaine met haar team altijd voor ons klaar. 

Wat ik heb ervaren door het volgen van de jaaropleiding:
🤰 Ik weet zo veel van bevallen en alles wat er bij komt kijken dat ik echt weet dat ik een verschil kan maken. Ik heb zoveel kennis en waarde in me, die ik mag gaan delen met degene die dat willen ontvangen.
🤰 Het wordt steeds duidelijker welke stappen ik moet zetten om succes te maken, zodat ik kan doen wat ik het liefst doe.
🤰 Ik heb enorm veel over mezelf geleerd en ik weet steeds beter hoe ik dit positief kan inzetten om de voor mij juiste doelgroep te bereiken”.

Etske Blom is RBVR Geboortecoach in het midden van het land. Meer over Etske: https://relaxedbevallenvanuitregie.nl/coaches/etske-blom-jansen/

Wat levert RBVR jou en jouw zwangere koppels op?

Als ‘Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoach’ (RBVR Geboortecoach®) verzorg jij het ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ geboorte voorbereidingsprogramma aan zwangere koppels. Dit programma, bestaande uit 4 lessen van 2,5 uur, is verdeeld over 4 weken.

In deze 4 lessen behandel je alle nodige kennis om aanstaande ouders voor te bereiden op een relaxte bevalling vanuit regie. Het programma is zo opgebouwd dat er – volgens een vast stramien – een ‘mindshift’ plaats vindt. Er worden in die 4 weken in het brein (bewezen) nieuwe ‘paden’ aangelegd, waardoor de nieuwe informatie ook beklijft. Met andere woorden: jouw zwangere koppels gaan zwangerschap en geboorte écht anders (positiever) bekijken! 

De koppels die jij met RBVR begeleidt:

 • 🔥 krijgen concrete handvatten die gaan over het vormgeven van hun geboorte.
 • 🔥 leren (de standaard) adem- en ontspanningstechnieken zodat haar lichaam ‘geprept’ wordt voor de geboorte (dit is het ‘Relaxed bevallen gedeelte)
 • 🔥 kijken ook naar de scenario’s die wij de ‘what if’ scenario’s noemen, dus wat als de geboorte anders loopt dan gewenst of gehoopt. Dit maakt dat ouders ten alle tijden de regie kunnen behouden (dit is het ‘vanuit Regie’ gedeelte en hetgeen dat uniek is in de geboortezorg).
 • 🔥 krijgen volledige én realistische informatie! Wij kijken verder dan andere geboortecursussen (ook uniek in de geboortezorg), dat maakt dat jouw koppels écht goed voorbereid zijn en niet door allerlei mogelijke factoren overrompeld worden in het geboorteproces.

 

Voor jou geldt:

 

 • 🔥 De opleiding geeft jou actuele kennis over het huidige geboortezorg systeem en alles wat je moet weten om ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ te kunnen uitdragen. 
 • 🔥 Daarnaast krijg je ook alles kosteloos aangeleverd (het werkboek, ondersteunende PowerPoints, ingesproken meditaties, affirmaties, speciaal geproduceerde muziek, video’s, en vele vele extra’s) om direct te starten met het geven van het programma.
 • 🔥 Je krijgt een plek op de website www.relaxedbevallenvanuitregie.nl waardoor zwangeren jou snel kunnen vinden.

Plus KOSTELOOS ontvang je deze unieke bonus:

 

 • 🔥 UNIEK IN DE GEBOORTEZORG: Als bonus bovenop een goed gevulde inhoudelijke opleiding bieden we je ook een volledige business school aan. Deze Business School hebben we extra aan de opleiding toegevoegd zodat we jou het ondernemerschap leren. Goed ondernemen is een vak apart. En in de businessschool kijken we met jou hoe jij een bloeiende business bouwt, waarin jouw ideale klant jou weet te vinden omdat jij je marketingboodschap echt helder hebt!

   

  Deze super complete opleiding gaat jou en jouw koppels dus echt UPLIFTEN!

Vraag het e-book gratis aan en ontdek nu welke 6 dingen Relaxed bevallen vanuit Regie jouw zwangere koppels en jou opleveren. 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia