[ Masterclass voor geboortewerkers ]

Maandag 29 april om 20:00
‘Met meer zelfvertrouwen zwangeren of aanstaande ouders begeleiden’

Ben je erbij?

 

Je geeft je hier op voor de Masterclass. Check enkele minuten na aanmelden vooral ook je spamfolder!

Ik wilde aanstaande ouders een fantastische geboorte ervaring bieden. Ik wilde (meer) impact maken!

Toch vond ik het allemaal wel spannend. Ik had gedachten als ‘Ben ik het waard om naar te luisteren?? Hoezo ben ik hier de deskundige? Wat doe ik hier eigenlijk? Wie ben ik nou helemaal? Ik ben absoluut ongeschikt voor deze taak. Alleen het idee al dat mensen op mij zouden vertrouwen is doodeng!’

Vervelende belemmerende overtuigingen dus..

Dit was ik in 2016, tijdens het eerste jaar van mijn onderneming. Ik was een ervaringsdeskundige met een fantastische geboorte ervaring en nu ging ik anderen vertelen hoe zij dat ook konden creeren. Maar ja, wie was ik nou om naar te luisteren?
Herkenbaar? Mogelijk heb jij ook een imposter syndroom, net als ik toen.
Heb jij dezelfde gedachten en overtuigingen? Lees dan even door!

Wat houdt een imposter syndrome concreet in?

Als je last hebt van het imposter syndrome, dan:

 • denk je dat je anderen een onrealistisch beeld van jezelf voorspiegelt.

 • word je voortdurend gekweld door de angst dat je een keer ontmaskerd wordt. 

 • ben je bang dat anderen erachter komen dat je niet competent genoeg bent. 

 • zit er continu een stemmetje in je hoofd dat heel sterk aanwezig is en steeds kritisch commentaar geeft op alles wat je denkt, doet of had moeten doen. 

 • voel je de behoefte allerlei inhoudelijke cursussen en opleidingen te volgen om van het akelige gevoel af te komen

Het imposter syndrome komt zowel bij mannen als vrouwen voor, al zijn het vooral hoogopgeleide, capabele vrouwen die met dit probleem kampen. Jij dus!

Ik ben van deze gevoelens afgekomen. En daar ben ik enorm blij mee! Want jeetje dat heeft me dat veel gebracht! Ik groeide van kleine ondernemer in 2016 naar het hebben van een landelijke Academie met ruim 50 Geboortecoaches in 2023.

 

Maar vooral: een bulk aan zelfvertrouwen en dagelijks plezier in hetgene dat ik het allerliefste doe! Hoe ik dat deed en hoe jij er ook van af kunt komen, vertel ik je in mijn Masterclass!

Over de Masterclasses:

Met heel veel liefde en plezier deel ik met jou hoe ik ervoor heb gezorgd dat ik – zonder mij een imposter te voelen – met plezier mensen begeleid. Of het nu aanstaande ouder zijn, mijn RBVR Geboortecoaches of jou, tijdens deze masterclass.

 

Dat doe ik door mijn belangrijkste inzichten met je te delen. Ik zoom met name in op hoe ik het in het begin heb opgepakt, zodat jij er hopelijk veel aan hebt.

Dat doe ik in een praktische vorm, zodat jij lekker kunt meeschrijven. Ook kun je me live vragen stellen en kijken we gezamenlijk naar casussen als praktijkvoorbeeld.

Ik neem je mee in de stappen die jou helpen om (meer) inzicht in jouw eigen gedrag te krijgen zodat jij vanuit meer zelfvertrouwen gaat ondernemen en zo meer klanten kunt krijgen. Kortom: meer impact kunt gaan maken!!

Volg deze Masterclasses gerust:

 

 • Als je anderen – die net zo lang bezig zijn als jij – wel klanten of meer klanten ziet hebben en jij dat ook wel graag zou willen..

 • Als je herkent dat je van alles doet – maar je weet stiekem niet goed wat – en je constant een stemmetje in je achterhoofd hebt dat jou vertelt dat je het niet waard bent om jouw kennis te delen

 • Als je vaak denkt dat je meer inhoudelijke kennis nodig hebt om je vak te kunnen uitvoeren.

 • Als je lekker bezig bent, want je bent er echt wel druk mee, maar je kan nog niet echt zeggen dat het (veel) geld oplevert..

 • Als je je bedrijf eigenlijk altijd ‘bedrijfje’ noemt (en je nu beseft dat je dat inderdaad regelmatig doet).

 • Als je perfectionistisch bent.

 • Als je (nog) niet voldoende kunt doen wat je het allerliefste doet omdat jij je eigen grootste saboteur bent.

 • Als je nu onder de €3000,- per maand omzet (en je best wel meer zou willen omzetten).

Inhoud Masterclasses:

Meer impact maken met datgene dat je het allerliefste doet

🤰 Waarom ben je gaan ondernemen? Wat doe jij het allerliefste?

😇 Mijn 4 belangrijke inzichten – hoe ik mijn eigen grootste saboteur was en nu met zelfvertrouwen 2 bedrijven run.

✨ Waarom lukt het je niet om meer impact te maken? Waarschijnlijk hierom…

 

Na de Masterclass:

🔥 Weet je beter wat je kunt doen om de rust in jezelf te vinden

🔥 Begrijp je beter waarom jij en vele andere in de geboortezorg zichzelf collectief klein houden (en dit een impact heeft op jouw klanten)
🔥 Snap je hoe je van ‘hobby’en’ echt ondernemen kunt maken (en dus (meer) impact kunt maken met datgene dat je het allerliefste doet!)

🔥 Heb je inzicht in wat ondernemen inhoudt en hoe je het leuk kunt maken voor jezelf zonder dat jij jezelf nog langer saboteert.

Plus: ik deel mijn strategie

Ik deel mijn strategie hoe ik van startende ondernemer in 2016 naar succesvol ondernemer in slechts 4 jaar tijd groeide. En ik vertel je hoe dat voor jou net zo goed mogelijk is. Het is simpel en het kan.

Over mij:

Ik ben in 2016 begonnen het geven van mijn zwangerschapscursus in Den Haag. De geboorte van mijn kindje Dim was intens maar zo mooi geweest en ik wist: als het zo kan moet iedereen dat weten!! Ik liet me omscholen en vol goede moed startte ik mijn bedrijf ‘Jouw Geboorte Avontuur’.

Maar het was niet makkelijk! Als beginnend ondernemer moest ik opboksen tegen de gevestigde coaches. Daar kwam ik aan met mijn folders bij de verloskundigenpraktijk. Ik herinner me dat de moed me in de schoenen zakte bij deze overkill aan aanbod.

En nu – in 2024 – heb ik een Academy waarin ik samen met mijn docententeam 54 RBVR Geboortecoaches heb opgeleid. Om hen te ondersteunen met hun onderneming en hun business en persoonlijke groei heb ik een volledige Business School gebouwd waarin ik met hen monitor en meekijk.

Wat is er gebeurt in zo’n korte tijd dat ik van nul klanten naar heel veel klanten ging? Ik zorgde ervoor dat ik snapte wat er nodig is om dit te bewerkstelligen. En ik nodig jou tijdens de masterclasses graag uit om hetzelfde te doen!  Tot dan!

Over onze Academy:

Sinds 2021 leiden mijn docententeam en ik in RBVR the Academy gelicentieerd Relaxed bevallen vanuit Regie Geboortecoaches® op. Met ruim 50 RBVR Geboortecoaches sinds de start is RBVR een snel groeiende movement.

Onze belangrijkste missie: de (te hoge) cijfers traumatische geboorte ervaringen omlaag krijgen. 1 op de 5 vrouwen ervaart haar bevalling al traumatisch. En 1 op de 10 heeft een negatieve beval ervaring. Deze cijfers moeten omlaag! 

RBVR-Logo

Elaine: Aangesloten bij BCE
Marit: Aangesloten bij NOBTRA

Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy is een een onderdeel van Jouw Geboorte Avontuur
| Jasmijnstraat 117 | 2563 RT Den Haag
KvK: 67412904 | BTW: NL002116193B92

© 2022 Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy | Website door: Marieke Geertjes | Fotografie door: Blik Marketing | Video door: Nanettemedia